Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Skupinové programy

 

 
 

Moje povolanie

Cyklus stretnutí je zameraný na rozvíjanie a udržiavanie intelektových schopností a záujmov obyvateľov s cieľom vzájomného zbližovania a spoznávania sa prostredníctvom prezentácie skúseností zo zaujímavých povolaní v ktorých naši obyvatelia pôsobili. Stretnutia s prvkami reminiscenčnej terapie sa konajú v jedálni zariadenia raz mesačne o 14:00 hodine.

7.7.2011: „Racionálna výživa pre seniorov“

Pani Želmíra Čatlošová, pracovníčka v oblasti výživy, do svojho programu zaradila prednášku o odporúčaných dávkach živín a využívaní zeleniny, recepty na šaláty a ich ochutnávku. Program zakončila besedou.

30.8.2011: „Kamera a réžia v mojich rukách“

Pán Marián Senčák, kameraman, režisér a vedúci vysielacej zmeny STV, do svojho programu zahrnul premietanie ukážok z rôznych yvsielacích programov. Jeho pozvanie prijal a projektu sa zúčastnil aj jeho spolupracovník p. Milan Antonič, vedúci archívu STV.


Programy v lôžkovej časti

Programy v lôžkovej časti patria k pravidelným činnostiam nášho zariadenia. Sú zamerané na aktivizáciu obyvateľov, rozptýlenie, relaxáciu a odpútanie sa od vlastných problémov. Tematicky sú orientované na slávenie sviatkov (Fašiangy, Veľká noc, Vianoce) a ročné obdobia (Vinobranie, Dožinky). Súčasťou programov sú i vystúpenia našich obyvateľov, detí z blízkej materskej škôlky alebo žiakov zo ZŠ Pri kríži a ZŠ Nejedlého.

7.3.2011: „Fašiangy idú ...“

"Fašiangy idú" bola zábava spojená s občerstvením a programom literárno-recitačného krúžku nášho zariadenia a fašiangovým pásmom žiačok zo ZŠ Pri kríži.

18.4.2011: „Veľká noc“

V spolupráci s pedagógmi zo ZŠ Nejedlého odovzdali žiaci našim obyvateľom veľkonočné výrobky.




 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 20.8.2011 / 20.8.2011

Kontext

Umiestnenie: Zložky dokumentov > Aktivity
 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies