Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka > Aktivity > Iné aktivity

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Iné aktivity

Projekt DM-SPOLOČNE
Naše zariadenie sa zapája i do viacerých projektov. Organizovali sme množstvo menších i väčších aktivít, ktoré sa vždy stretli s uspokojením a dobrým ohlasom. Spolupracujeme i naďalej s materskými školami a nadviazali sme spoluprácu i s jedným z bratislavských gymnázií.
 

 
 

Projekty

Zapojili sme sa do viacerých projektov, napr. do projektu nadácie PONTIS NAŠE MESTO a projektu DM – Drogérie markt pod názvom DM SPOLOČNE.

dm logoProjekt DM Spoločne
Stretnutia s dobrovoľníčkami spoločnosti DM drogerie markt, s. r. o., počas ktorých dobrovoľníčky pripravili pre našich seniorov množstvo zaujímavých aktivít, ochutnávky a príjemné rozhovory.


 

Nadacia PontisProjekt "Dnes mám rande so svojím mestom"

Zapojili sme sa do projektu NAŠE MESTO, ktorý organizovala nadácia PONTIS. Dobrovoľníci – zamestnanci spoločnosti IBM /International Services Centre, s.r.o./ sa zmenili na pomocníkov pre seniorov.

 

dobra dusa logoProjekt "Dobrá duša"
Cieľom tohto projektu je vyhľadať aktívnych seniorov, ktorí radi poskytujú pomoc tým, ktorí sú sami alebo nemajú dostatočné rodinné zázemie.

 

Henkel logoDobrovoľnícka činnosť spoločnosti Henkel Slovensko
Je aj naďalej osvedčenou spoluprácou, ktorej zamestnanci niekoľko krát do roka pripravujú zaujímavé interaktívne víkendové dopoludnia. Koniec roka spríjemňujú seniorom bohatými vianočnými darčekmi.

 

fortunáčikProjekt "Vek nie je prekážkou, spoločne si budeme rozumieť"
Spolupráca s deťmi z Nízkoprahového centra FORTUNÁČIK, príjemne strávený čas pri spoločenských hrách a iných zábavných aktivitách.

 

clowndoctors logoProjekt "Červený nos - Clowndoctors"
Humor dokáže pomáhať v každom veku. Cieľom programu je prinášať našim seniorom nové podnety, priviesť ich na iné myšlienky, spríjemniť atmosféru na lôžkovom oddelení a zanechať na tvárach obyvateľov úsmev.

 

vianocny zazrak logoProjekt "Vianočný zázrak"
Naše zariadenie sa aktívne zapája do projektu  „VIANOČNÝ ZÁZRAK“, vďaka projektu a darcom sa mohli našim osamelým a opusteným seniorom splniť ich priania.



 

BDC logoProjekt Týždeň dobrovoľníctva
Týždeň dobrovoľníctva prepája dobrovoľníkov a dobrovoľníčky so seniormi v našom zariadení, prostredníctvom rôznych interaktívnych činností.             

 

 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 27.3.2012 / 4.4.2019

Kontext

Umiestnenie: Zložky dokumentov > Aktivity
 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies