Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Vianočný príhovor

 

 
 

Milí naši obyvatelia,


opäť je tu ten čarovný čas Vianoc, čas, keď sa stretávame, keď si sadáme k spoločnému stolu, aby sme si popriali vzájomnú úctu a lásku.


Čas, kedy sa snažíme aspoň na malú chvíľu zastaviť a zaspomínať si na krásne chvíle prežité v tomto roku. Mnohí  z nás si isto spomenú aj na svojich blízkych, ktorí sú ďaleko, ba dokonca už, bohužiaľ, nie sú medzi nami, ale stále žijú v našich srdciach a spomienkach. Spoločne prežité chvíle radosti, pokory a odpustenia sú tým najkrajším darčekom, ktorý si môžeme dať. Zachovajme si posvätnú úctu k týmto sviatkom, sviatkom pokoja, lásky a porozumenia.


V týchto dňoch si oveľa viac všímame ľudí okolo seba a určite sme milší, pozornejší i k tým, ktorých vôbec nepoznáme. Je to skutočne čarovný čas, kedy sa narodila LÁSKA. Táto Láska chce v našich srdciach prebývať, chce upevniť náš život a premeniť nás na ľudí, ktorí túto Lásku rozdávajú plným priehrštím.


Preto mi, milí obyvatelia dovoľte, aby som Vám zaželala nielen vo svojom mene, ale aj v mene zamestnancov tohto zariadenia, radostné a pokojné prežitie vianočných sviatkov, veľa zdravia, aby sa splnili vaše priania a očakávania.



VianoceJanka Dudoňová, riaditeľka zariadenia


 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 15.12.2013 / 15.12.2013

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies