Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Príhovor riaditeľky Domova pri kríži obyvateľom

Janka Dudoňová
Milí naši seniori, skláňame sa v úcte pred vašimi rokmi, plnými vašej životnej aktivity, ktoré ste naplnili svojimi hodnotnými činmi. Staroba sa nás týka. Je prirodzenou súčasťou nášho života.
 

 
 
To, že niekto už nie je v aktívnom veku, nie je previnením, alebo nedostatkom. Starší ľudia si zasluhujú našu trvalú a bezmedznú lásku, úctu, pochopenie, trpezlivosť a pomoc. Kto nemá úctu k starším ľuďom, nemôže mať skutočnú úctu k nikomu a ničomu. Kolobeh života je proces nezvratný a platí bez výnimky pre každého z nás, a na to by sme nemali zabúdať. Mali by sme sa vždy a ku každému správať tak, ako si úplne prirodzene želáme, aby sa on správal k nám samotným.

Hovorí sa, že mladosť má svoje plány, stredný vek svoje ciele a staroba svoj ľudský údel. A údel starších ľudí,  nie je dnes ani najľahší a ani najľudskejší.
A preto oslava vášho života, je hudbou ktorá zaznieva a vyžaduje obdiv a úctu. S radosťou a potešením sme v Októbri pripravili viacero spoločenských aktivít a podujatí ......


Mgr. Janka Dudoňová, riaditeľka

 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 23.10.2015 / 23.10.2015

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies