Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Vianočný príhovor riaditeľky Domova pri kríži

Vianočný večierok
 

 
 

Mílí obyvatelia,

každoročne sa tešíme na príchod najkrajších sviatkov roka. Odhliadnuc od zbožnej úcty, ktorá im prináleží pre ich pôvod, berieme ich ako nádherný čas porozumenia a lásky k blížnemu.

V tom dlhom rade dní celého roka je to jediný čas, kedy ľudia zvyčajne majú k sebe bližšie. Otvárame svoje srdcia viac, ako inokedy.

Aj keď to mnohí nepripúšťame, naše podvedomie to cíti. Očisťuje nás  očakávanie príchodu najdrahšej udalosti v dejinách ľudstva, ktorú si rok čo rok pripomíname. Doprajme pokoj našej duši a srdcu, objavme sami seba a vtedy objavíme v našom okolí aj iných ľudí, možno sa ten kúsok sveta v ktorom žijeme, stane lepším kúskom sveta. Škoda, že sme ochotní precitnúť len na tých niekoľko dní.

Vianoce sú najľudskejšie aj najláskavejšie obdobie v roku. Keď sa o niekoľko dní rozozvučia všetky zvony sveta a oznámia príchod čarokrásnych Vianoc, zabudnime na všetky starosti a prežime tieto sviatky v láske, šťastí a svornosti. Nech tichá hudba veselosti nám počas celých Vianoc znie, nech rok nastávajúci nám pokoj, zdravie a šťastie prinesie.

Prajem Vám, nech sú Vianoce vo Vašich srdciach plné lásky, pokoja a dobrej vôle.

 

                                                      Mgr. Janka Dudoňová, riaditeľka

 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 16.12.2015 / 16.12.2015

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies