Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Vianočný zázrak

Vianočný zázrak
Veríte na zázraky? Ak nie, tak začnite... Prečo? Pretože aj v našom zariadení na konci roku 2017 sa jeden obrovský vianočný zázrak stal. Pýtate sa aký? Radi Vám ho predstavíme.
 

 
 

Naše zariadenie oslovila zakladateľka projektu „VIANOČNÝ ZÁZRAK“ pani Martina s tým, že ponúka možnosť obdarovania osamelých a opustených seniorov. Tento projekt v zahraničí funguje už dlhé roky. Cieľovou skupinou nie sú seniori, o ktorých rodina prejavuje záujem a navštevuje ich, ale tí, ktorým nemá kto darovať vianočný darček. Projekt spája vianočné priania osamelých seniorov v zariadeniach a ľudí, ktorí majú záujem im tieto priania splniť a vrátiť do ich životov kúsok Vianoc.

Naša reakcia bola jednoznačná. Veľmi radi sme sa do takéhoto projektu zapojili, pretože sme prostredníctvom dobrých ľudí mohli splniť nenáročné priania našich obyvateľov, ktorí nemajú blízku rodinu a Vianoce sú pre nich viac menej obdobím smútku, samoty a prázdnoty. Priania našich obyvateľov boli nenáročné, viacerých by potešili rukavice, teplý šál, sladkosti, sošky v podobe anjelikov, farbičky a vymaľovánky. Zoznam sme zaslali pani Martine spoločne s menami našich obyvateľov, ktorí si jednotlivé darčeky vysnívali. Návštevníci webovej stránky „VIANOČNÉHO ZÁZRAKU“ si vybrali a aj zakúpili vianočný darček, ktorý bol  poštou priamo na meno seniora do nášho zariadenia zaslaný. Niektorí dokonca vianočný darček doručili osobne, čo bolo veľmi milé a krásne. Jednému z našich obyvateľov bol splnený i sen, ktorým bola návšteva pútnického miesta v Mariánke a jej okolia a okrem toho dostal i vecný dar v podobe nákupných poukážok do potravín.

Bolo to obdobie radosti, prekvapenia, ale i plaču od dojatia a radosti, ktorú dostali od neznámeho darcu. Každému darcovi patrí obdiv a úcta nielen v mene obdarených klientov, ale aj v mene celého zariadenia Domova pri kríži a jedno veľké ĎAKUJEME.



Vianočný koncertVianočný zázrakVianočný zázrakVianočný zázrak
 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 30.12.2017 / 30.12.2017

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies