Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Vinobranie spojené s 30. výročím vzniku DOMOVA PRI KRÍŽI

Vinobranie spojené s 30. výročím vzniku DOMOVA PRI KRÍŽI
DOMOV PRI KRÍŽI – je zariadenie pre seniorov, ktoré vzniklo v roku 1991. Tento rok sme oslavovali a pripomenuli si jeho 30. výročie. Poskytovanie kvalitných sociálnych služieb a profesionalita zamestnancov je hlavným poslaním našej práce. Dôraz kladieme na vytváranie sociálnej istoty našich obyvateľov, nediskriminačný prístup k nim a rešpektovanie ich ľudských práv a dôstojnosti.
Celková práca zamestnancov smeruje k vytvoreniu príjemného prostredia tak, aby sa čo najviac približovalo prirodzenému rodinnému prostrediu našich obyvateľov a k vytváraniu pocitu domova a súkromia.
 

 
 
Spoločne s našimi obyvateľmi sme si tieto hlavné princípy našej práce pripomenuli a prostredníctvom prezentácie nás pani riaditeľka Mgr. Janka Dudoňová previedla zariadením od jeho vzniku až po súčasnosť a priblížila nám niektoré dôležité momenty, ako bola výstavba kaplnky a jedálne, výmena okien na všetkých bytových jednotkách, obnovenie interiéru, obnova celej budovy a jej fasády, rekonštrukcia strechy a veľa ďalších nemenej dôležitých  momentov. Okrem tohto významného výročia sme si pripomenuli obdobie zberu hrozna a s ním spojené VINOBRANIE. Keďže to bol pre nás všetkých významný deň, oslávili sme ho spoločne dobrou hudbou a spevom v podaní JADRANKY a VLADA PAŠEKA a dobrým jedlom. Nechýbali ani lokše a slané pagáčiky, hrozno či iné dobroty. Nálada bola skvelá, čoho dôkazom bolo aj to, že seniori si zaspievali, ale i zatancovali.
 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 1.10.2021 / 1.10.2021

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies