Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Sponzorský dar Nadácie Veolia

Sponzorský dar Nadácie Veolia
Nadácia Veolia Slovensko finančne prispela na nákup zdravotných pomôcok pre imobilných seniorov v zariadení Domov pri kríži v bratislavskej Dúbravke. Sprchovacie ležadlo a terapeutické kreslo sú pre domovy sociálnych služieb neodmysliteľnou pomôckou pri manipulácií s imobilnými seniormi, ktoré pomôžu pri komplexnej opatrovateľsko-ošetrovateľskej činnosti. Vďaka tejto podpore sa zjednoduší práca personálu, zlepší sa hygiena imobilných seniorov a predovšetkým im bude zabezpečený komfort, nakoľko tieto pomôcky slúžia na uvoľnenie svalstva a polohovanie.
Foto: Členovia dozornej rady Nadácie Veolia Slovensko Katarína Nogelyová (vľavo) a Lukáš Sopko odovzdali zdravotné pomôcky pre seniorov v Domove pri kríži. Dary prevzali Janka Dudoňová, riaditeľka domova (tretia zľava) a Lýdia Ďurajová, kultúrny referent a koordinátor projektov.
 

 
 
 
Kontakt: Web redaktor
Vytvorené / Posledná aktualizácia: 19.12.2023 / 19.12.2023

 

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti
 

Tento web využíva cookies. Niektoré z nich môžu slúžiť pre analytické účely.

O cookies