Orientačná ponuka


Domov pri kríži
 
 


Cesta: Titulka > Kariéra > Ochrana osobných údajov

Vyhľadávanie

?(Pomocník k vyhľadávaniu)...(Rozšírené vyhľadávanie)

 

Ochrana osobných údajov

 
 
ZmenenéNázov a anotáciaZodpovedá
12.9.2021Súhlas so spracovaním osobných údajov [PDF, 218 kB]
V prípade, že nám zasielate životopis, je potrebné priložiť text, uvedený v prílohe.
Web redaktor
12.9.2021Zásady ochrany osobných údajov - uchádzači [PDF, 210 kB]
Domov pri kríži ako prevádzkovateľ poskytuje uchádzačom o zamestnanie za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaní osobných údajov podľa článkov 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Web redaktor

Zobraziť výber stĺpcov tabuľky »


Kontext

Umiestnenie: Zložky dokumentov > Voľné pracovné miesta v Domove pri kríži > Ochrana osobných údajov

Zobraziť aktuálne dokumenty | archív dokumentov | dokumenty vrátane archívu

Zobraziť vyhľadávací formulár »


 

Nachádzate sa v zobrazení "Bez grafiky", takže vidíte túto stránku bez grafických prvkov a pokročilého formátovania. Pokiaľ Váš prehliadač podporuje CSS2, môžete sa prepnúť do grafického zobrazenia.


web & design , redakčný systém | Prihlásiť sa | O webe | Vyhlásenie o prístupnosti